top of page

Quina informació és important?

Natusfera

Natusfera és un projecte creat pel CREAF i GBIF.es dirigida a les persones apassionades per la natura i els éssers vius. A través d'aquesta plataforma (ja sigui amb l'ordinador o amb l'aplicació de mòbil - Android o iOS) els usuaris poden enviar les fotografies de les espècies que han vist, creant la seva pròpia llibreta de camp. A més, si no poden identificar una espècie, la plataforma permet connectar amb altres naturalistes que ajudaran amb la identificació.

Animals a la ciutat

 

Dins de la plataforma Natusfera, hem creat el projecte Animals a la ciutat, on els usuaris podreu enviar totes aquelles fotografies d'espècies trobades a la ciutat.

D'aquesta manera, s'anirà generant un catàleg dels animals que es troben a la ciutat, ja siguin salvatges com domèstics i autòctons com exòtics.

Si encara no esteu dins la plataforma, creeu un usuari i comenceu a compartir les fotos de la fauna present a la ciutat de Barcelona. Tant podeu pujar les fotos des de l'aplicació de mòbil com des de l'ordinador. No ho dubteu i participeu ja!

bottom of page