top of page
projecte

PROJECTE

Animals a la ciutat és un projecte d'educació i sensibilització ambiental que neix amb l'objectiu de generar consciència ambiental i oferir informació sobre els animals que viuen a la ciutat de Barcelona, ja siguin domèstics o salvatges, exòtics o autòctons, i quina és la relació de la fauna urbana amb la societat, la seva gestió i la problemàtica actual.

Què es fa a Animals a la ciutat?

activitats

ACTIVITATS

Jornades FUB

Actualment s'està organitzant Ia 3a Edició de les jornades técniques per aquest any 2019, que es duràn a terme en format intensiu durant un cap de setmana. Aquest esdeveniment serveix per donar, d'una banda, una visió àmplia de diferents grups d’animals que viuen a la ciutat, abastant aspectes legals, de gestió de fauna urbana i periurbana i, d'altra banda, temes sobre la conservació i recuperació de fauna i problemàtiques que trobem en el seu hàbitat, com la contaminació de plàstics i altres residus.

entitats associades

ENTITATS

ASSOCIADES

racó científic

RACÓ DEL

CIENTÍFIC

Al Racó del Científic es mostren les espècies que hi ha a la ciutat, així com la normativa relacionada amb elles i altres informacions d'interès per a tothom.

blog

BLOG

bottom of page