top of page

Activitats del projecte

De l'abril al setembre de 2015 es portaràn a terme activitats diverses, totes elles subvencionades (sense cost per les persones participants), per a donar a conèixer la fauna marina que viu al Mediterrani, en especial grans animals que comparteixen el mar amb nosaltres! Descarrega el PROGRAMA sencer aquí

Activitats per al públic 

en general

Xerrades i MARató 

Xerrades gratuïtes obertes al públic en general que es portaràn a terme a la Sala d'Actes de la Biblioteca Sagrada Familia, especialitzada en Ciència i Medi ambient.

La MARató? un dissabte per descobrir els grans animals marins del Mediterrani, amb varies xerrades i activitats per als infants.

Tallers infantils

La fauna marina a les mans dels més petits de la casa! Realitzarem tallers infantis que tenen com a objectiu conèixer qui viu al Mediterrani, amb qui compartir el mar i la platja i que podem fer per protegir-los!

Activitats per a públic 

específic

Grans animals marins del Mediterrani català

Realització de dos cursos de formació presencials dirigits a persones que puguin ser canalitzadores de la informació i formació per a poder arribar a més punts de la societat catalana mitjançant altres entitats, organitzacions o persones vinculades amb el medi marí.

 

Entrevista amb un tauró del mar Mediterrani

Amb aquest taller volem donar a conèixer a persones vinculades als mitjans de comunicació catalans (principalment a premsa, radio i televisió) la fauna marina del mar Mediterrani, en especial els grans animals marins; oferint eines i recursos per a trobar i generar informació verídica i elaborada amb rigor científic sobre la fauna marina que habita al mar i a les costes catalanes.

 

bottom of page