top of page

Curs "Grans animals marins del Mediterrani català" 1a Edició. Fotografia C. González

JO TAMBÉ VISC AL MEDITERRANI

S’inicia aquest projecte amb el primer curs presencial sobre Grans animals marins del Mediterrani català.

 

Aquest mes d’abril s’ha iniciat la primera edició del curs “Grans animals marins del Mediterrani català”, a l'ICE de l'Universitat de Barcelona, Campus Mundet; activitat del projecte d’educació i sensibilització ambiental, impulsat per l’Associació Animal Latitude i Submon, amb el suport pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

 

El projecte que ha començat amb aquest esdeveniment del 8 al 22 d’abril, finalitza durant la primera setmana de setembre del 2015. És en aquest espai de temps durant el qual hi ha programades tota una sèrie d’activitats subvencionades, dirigides a la població, és a dir sense cost per a les persones participants. L’objectiu és generar consciència ambiental, normalitzar la presència d’aquests animals al nostre mar i oferir formació i informació sobre dofins, balenes, tortugues marines, taurons, rajades i foques. Descobrirem quina ha estat la relació d'aquests animals amb les costes catalanes i els seus habitants des de temps passats i com ha anat evolucionant aquest vincle amb el temps.

 

Dins el programa trobarem des de cursos presencials, tallers infantils, una jornada informativa per a periodistes, xerrades de divulgació científica i una MARató pel Mediterrani el dia 6 de juny.

 

Altres entitats col·laboradores són la Biblioteca de la Sagrada Família, especialitzada en Ciència i Medi ambient, el Museu Marítim de Barcelona i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, Campus Mundet.

 

Facebook: Jo també visc al Mediterrani

Twitter: @animallatitude @submon #viscalmediterrani

Email: info@animallatitude.org

 

Aula de l'ICE on es desenvolupa el curs

Fotografia I. Cervera

El Dr. Manel Gazo durant la primera sessió del curs.

Fotografia I. Cervera

bottom of page