top of page

Tallers infantils “Els animals marins del Mediterrani a les teves mans” 

 

 

Aquests tallers estàn organitzats per persones de l'equip de l'associació Animal Latitude i estàn dirigits a infants. Es realitzaràn 3 edicions durant l'any 2015, a l'Aula de Suport de la Biblioteca de la Sagrada Familia.

Organitzem tallers a mida si alguna escola o centre ho requereix (ja s'ha realitzat un taller al a Biblioteca de Castelldefels, un per l'Ampa de l'Scuola Italiana de Barcelona i n'hi ha d'altres previstos (info@animallatitude.org)

 

Quin és el seu objectiu?

 

L’objectiu principal d’aquest taller és que els infants assistents, mitjançant el dibuix i l’elaboració de dibuixos i titelles-pinça amb formes d’animals marins, descobreixin la fauna marina que hi viu a prop de les costes catalanes. A més a més, un segon objectiu és l’adquisició per part de les persones acompanyants dels infants, de coneixements bàsics sobre els grans animals marins del Mediterrani, quin és la seva funció ecològica i en quines localitats és habitual els seus albiraments.

 

Descripció

 

Realització d'un taller de manualitats, que consta en elaborar dibuixos titelles-pinça de grans animals marins: tauró, cetaci (balena, dofí o catxalot), tortuga, rajada o foca, amb material reciclat. També farem un mural en grup i ens podrem emportar dibuixos per pintar a casa.

 

En el transcurs del taller, les persones responsables del taller, seran els encarregats de transmetre els coneixements bàsics de cadascun dels grups dels grans animals marins tant als infants com als acompanyants.

 

Com es durà a terme? On?

 

El taller tindrà una duració de dues hores i es portarà a terme a la Biblioteca de la Sagrada Família, especialitzada en Ciència i Medi Ambient. Serà necessari que els infants vinguin acompanyats d'una persona adulta.

 

S’entregarà a cada infant el material necessari per la creació dels seus dibuixos i titella-pinça, a més de material a compartir que és necessari per a la seva construcció com estisores, retoladors, pegament en barra, etc., apte per infants.

 

Quan es realitzarà?

 

La 1a i 3a Edició d'aquest taller es realitzen el dia després d'haver realitzat una xerrada gratuïta a la Sala d'Actes de la Biblioteca corresponent sobre els grans animals marins del Mediterrani dirigida al públic en general (29 d'abril i 9 de setembre) i la 2a sessió és durant la MARató pel Mediterràni el dia 6 de juny.

 

 

1a Ed.: 29 d'abril de 17:30 a 19:30h

2a Ed.: 6 de juny d'11:30 a 13:30h

3a Ed.: 9 de setembre de 17:30 a 19:30h

Aforament: 25 places (l'infant ha de venir acompanyat/ada d'una persona adulta)

Cal prèvia inscripció, per ordre de sol.licitud:
- a la mateixa Biblioteca (C/Indústria 295, 08041 Barcelona) - MAPA
- per telèfon al 93 450 86 46
- per email b.barcelona.ca@diba.cat

 

 

 

 

Segueix-nos al facebook

Twitter @animallatitude #viscalmediterrani

 

bottom of page