top of page

Article El Periòdico, "El nostre amic el tauró", per Eloy Carrasco

 

Enllaç web

Document PDF

Article Diari Ara, "El declivi de les grans bèsties marines del Mediterrani", per Mario Martín

 

Enllaç web

Document PDF

Aula de l'ICE on es desenvolupa el curs

Fotografia I. Cervera

Curs "Grans animals marins del Mediterrani català" 1a Edició. Fotografia C. González

PERIODISTES AL TALLER: ARTICLES A PREMSA

 

El 13 de juliol al Museu Marítim de Barcelona es va realitzar un taller per a periodistes i persones vinculades a mitjans de comunicació: "Entrevista amb un tauró del Mediterrani català"

 

En Manel Gazo, Mariluz Parga i Àlex Bartolí, van oferir informació sobre els grans animals marins que habiten a la nostra mar. Van assistir periodistes de Diari Tarragona, Cadena Ser, TV3, Diari Ara,  El Periódico, així com comunicadors científics entre d'altres.

 

Aquesta activitat és dins del projecte d’educació i sensibilització ambiental, impulsat per l’Associació Animal Latitude i Submon, amb el suport pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

El projecte que ja va començar el mes d'abril, ja ha comptat amb cursos presencials, tallers infantils, una jornada informativa per a periodistes, xerrades de divulgació científica i una MARató pel Mediterrani el dia 6 de juny. Finalitza el proper mes de setembre de 2015 els dia 8 de setembre amb una xerrada i el 9 amb un taller infantil a la Biblioteca de Camp de l'Arpa.

 

Totes les activitats programades són subvencionades, dirigides a diferents col·lectius, sense cost per a les persones participants. L’objectiu és generar consciència ambiental, normalitzar la presència d’aquests animals al nostre mar i oferir formació i informació sobre dofins, balenes, tortugues marines, taurons, rajades i foques. L'objectiu és descobrir quina ha estat la relació d'aquests animals amb les costes catalanes i els seus habitants des de temps passats i com ha anat evolucionant aquest vincle amb el temps.

 

Col·laboració de: Biblioteca de la Sagrada Família, especialitzada en Ciència i Medi ambient, Biblioteca Camp de l'Arpa, Museu Marítim de Barcelona i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, Campus Mundet.

 

Facebook: Jo també visc al Mediterrani

Twitter: @animallatitude @submon #viscalmediterrani

Email: info@animallatitude.org

 

El Dr. Manel Gazo durant la primera sessió del curs.

Fotografia I. Cervera

bottom of page