top of page

Xerrada sobre abandonament i adopció de mascotes

Aquest octubre és el mes més important per a Animals a la Ciutat, ja que és en el que es concentren més activitats, algunes tant importants com les Jornades Tècniques FUB. Per començar aquest mes, havíem de fer la xerrada “Abandonament i adopció”.

Malauradament, per causes alienes a la nostra organització, hem hagut d'anul·lar la xerrada.

Havia de ser dirigida per l’Anna Ortonoves, cap del Departament de Protecció dels Animals de l’Ajuntament de Barcelona, i la Paula Calvo, de la Càtedra Fundación Affinity Animales y Salud.

En ella, l’Anna Ortonoves ens havia d'explicar quina és la gestió de les competències municipals en matèria de protecció dels animals a la ciutat de Barcelona, mentre que la Paula Calvo ens havia de parlar de l’abandonament i l’adopció de mascotes al nostre país.

Aquestes dues parts permetrien reflexionar sobre quins són els motius que porten a les persones a abandonar un animal de companyia, què pot generar el seu abandonament i com es regulen les adopcions en l’actualitat. Tots aquests, realment, són aspectes a valorar abans d’adoptar un animal, ja que s’ha de tenir en compte el seu benestar i el nostre.

Com hem dit abans, esperem poder oferir una nova data per a dur a terme aquesta xerrada. Qualsevol dubte que tingueu, podeu contactar amb nosaltres a través del correu info@animallatitude.org. Sentim molt les molèsties ocasionades.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page