top of page

Tallers infantils Joc dels Animals

Per als adults hi ha xerrades, així com les Jornades Tècniques de Fauna Urbana a Barcelona, però avui volem presentar els tallers que duem a terme per a nens i nenes. Aquests tallers es van començar a realitzar la primavera passada, durant el Bioblitz 2016 i per a un grup d'estudi de la Biblioteca Sagrada Família, especialitzada en ciència i medi ambient. Animals a la Ciutat té programat més activitats per als infants, un nou taller del Joc dels Animals el 20 d’octubre a la Biblioteca Sagrada Família, obert al públic i gratuït, i el 27 d’octubre al casal d'infants del Pati Llimona,


Aquestes activitats tenen com a objectiu que els nens i nenes descobreixin la fauna urbana que viu a la ciutat de Barcelona. Mitjançant manualitats i dibuixos d’animals, aprendran quines espècies es poden trobar a la ciutat i quines diferències hi ha entre les espècies exòtiques i les autòctones.

Un segon objectiu dels tallers va dirigit a les persones que acompanyin als nens i nenes. Aquest va dirigit perquè aquestes persones tinguin uns coneixements bàsics sobre els animals a la ciutat, quina és la problemàtica associada a la gestió d’aquesta fauna i fomentar el que s’anomena com a tinença responsable, és a dir, el fet de tenir un animal a casa però sent conscient de tots els aspectes relacionats amb l’espècie que es té.


Recordem que els futurs tallers es duran a terme en llocs diferents: el del dia 20 d’octubre es farà a la Biblioteca de Sagrada Família, entre les 17:30 i les 18:30. Per participar-hi, és necessari reservar plaça a la mateixa biblioteca, a través del seu telèfon (93 450 87 33) o per correu electrònic (b.barcelona.sf@diba.cat). L’aforament està limitat a 15 places, ja que cada nen i nena ha de venir acompanyat d’una persona adulta.


Pel que fa a l’altre taller, es durà a terme el dia 27 d’octubre, dins del cicle d’activitats que du a terme el Centre Cívic Pati Llimona per al seu casal d’infants.


Des de l'associació Animal Latitude i com a coordinadors del projecte Animals a la Ciutat, podem organitzar tallers infantils, així com xerrades o altres activitats a mida, a biblioteques o centres educatius que ho desitgin. Per a solicitar informació s'ha d'escriure al correu info@animallatitude.org.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page