top of page

II Jornades Tècniques de Fauna Urbana, 19, 20 i 21octubre de 2018

La setmana vinent es portaran a termes les segones Jornades Tècniques de Fauna Urbana a Barcelona, una oportunitat per a conèixer a professionals i entitats que s'encarreguen de la seva gestió.

Enmarcat en el projecte d'educació i sensibilització Animals a la Ciutat, arriba l'esdeveniment més important, les II Jornades FUB, que tindran lloc a la Fàbrica del Sol, equipament ambiental de Barcelona, els dies 19, 20 i 21 d'octubre.

El cost de l'entrada a preu reduït de 12€ és fent l'inscripció fins el dia 15 d'octubre inclós. Posteriorment el preu és de 17€, es pot fer online fins el 18 d'octubre, i ja presencialment el 19 d'octubre a partir de les 15:30h a la Fàbrica del Sol.

Es compta amb la participació de diverses entitats tant públiques com privades, així com l'àrea d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona.

TALLER OPTATIU, Dissabte o diumenge de 15:30 a 19h

Com fer seguiment de fauna urbana a través de projectes de Ciència Ciutadana. A càrrec de Jaume Riera de Natusfera.

Lloc: El Centre de la Platja (Equipament Ambiental, ubicat al Passeig Marítim de la Barceloneta, 25, 08003 Barcelona. Sota els porxos a la platja Somorrostro, a 5 min a peu de la Fàbrica del Sol)

Xarxes socials:

Web: www.animalsalaciutat.org

Instagram: animalsalaciutat i animal_latitude

Twitter: @animallatitude #animalsalaciutat #faunaurbana

Facebook: animals a la ciutat


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page