top of page

Gestió pública de la protecció animal, xerrada amb Nova Eucària el proper 7 de novembre a Barcelona

Finalitzades les II Jornades Tècniques de Fauna Urbana a Barcelona (FUB), tindrem en aquest 9è Encuentro Animal del 2018 (projecte de sensibilització i divulgació ambiental) el dimecres 7 de novembre, a Anna Carbonell, de Nova Eucària.

En aquesta trobada ens faran una presentació de la campanya sobre la proposició de Llei presentada al Parlament per prohibir la compra-venda d'animals.

Es parlarà de com implantar polítiques públiques de protecció animal en els diferents nivells de govern. Una eina per salvar i protegir als animals no-humans.

Nova Eucària-Programes per al Desenvolupament es constitueix en 2017 recollint els prop de 20 anys d'experiència i bagatge professional del seu equip humà en el sector social, polític i mediambiental, sempre amb la defensa dels drets animals com a eix interdisciplinari. Són un equip de persones íntegres i compromeses, expertes en ciències polítiques, dret animal, biologia, criminologia, antropologia, educació primària i social, història, medicina i veterinària.

El seu grup assessor realitza el primer contacte amb les persones responsables de l'ens públic o privat, que les informen sobre com integrar eficaçment les solucions dissenyades, la qual cosa permet prendre la millor de les decisions estratègiques.

Us esperem en aquesta xerrada que s'emmarca en el projecte d'educació i sensibilització ambiental Animals a la Ciutat.

Lloc: La Sonora de Gràcia, C/ Riera Sant Miquel 59

Com arribar: FFGC Gal·la Placídia, Metro Diagonal, autobusos H8, V17, 87, 114, 22, 24, 6, 33, 34.

Entrada: 3€ amb consumició i pica pica inclòs, i donació a la campanya de Nova EucàriaNo es reserven entrades, no és necessària la inscripció, recordem que l'aforament és limitat així que no arribeu tard!

Més informació sobre l'esdeveniment en info@animallatitude.org

Segueix-nos a facebook animal latitude i a animals a la ciutat

Instagram: animal_latitude, animalsalaciutat

Twitter: @animallatitude #animalsalaciutat #faunaurbana

Web: www.animallatitude.org


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page