top of page

Carme Rossell, de Minuartia, farà la xerrada inaugural de les Jornades Tècniques FUB

A finals del mes passat, vam poder confirmar la xerrada d’obertura de les Jornades Tècniques de Fauna Urbana a Barcelona (Jornades FUB), que anirà a càrrec de la Carme Rosell, de la consultoria ambiental Minuartia.

En aquesta xerrada d’obertura de les Jornades, que es durà a terme el divendres 21 d’octubre a la tarda, la Carme Rosell ens parlarà sobre la biofília i els reptes que tenim per endavant per aconseguir una bona convivència a les ciutats entre la fauna salvatge i les persones que hi viuen.

La consultoria Minuartia porta més de 25 anys treballant en gestió i conservació de la fauna i la biodiversitat i una de les seves línies principals són els conflictes amb la fauna. Treballen per reduir danys i molèsties causades per animals salvatges, per prevenir conflictes en zones urbanitzades i per gestiona poblacions de fauna urbana, entre d’altres.

En aquest sentit, han treballat per evitar els danys i les problemàtiques causades per senglars als prats del Parc Natural de l’Alt Pirineu i als Espais Naturals del Delta del Llobregat, per prevenir risc de col·lisions amb aus a l’Aeroport de Barcelona i per reduir els riscos de col·lisions amb ungulats en carreteres del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Per aquest motiu, des d’Animals a la ciutat estem molt il·lusionats de poder comptar amb una experta com la Carme Rosell per donar el tret de sortida de les Jornades FUB i amb un tema tant interessant com el que ens ha proposat.

Estigueu atents durant les properes setmanes a les noves actualitzacions sobre les Jornades FUB i a la presentació del cartell, que segur que us agradarà. Si encara no us heu inscrit, no dubteu en enviar un correu electrònic a la direcció info@animallatitude.org amb l’assumpte “Jornades FUB”. Us hi esperem!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page