top of page

"Animals a la ciutat" a la ràdio!

El dilluns 23 de maig, des del programa El Matí de Catalunya Ràdio, van entrevistar a la Irene Cervera, presidenta d'Animal Latitude, entitat coordinadora d'"Animals a la ciutat", i a en Jaume Fatjó, director de la càtedra Affinity.

Tal i com s'explica a la web de Catalunya Ràdio, on es pot escoltar l'entrevista: a partir d'aquest divendres fins al 5 de juny se celebra la Setmana de la Natura. Darrere d'aquesta iniciativa hi ha més de 200 entitats que mouen gairebé un miler de persones, la majoria voluntaris. Avui a #ControlClaret som al costat d'un estany que hi ha al Parc de la Sagrada Família on hi podríem trobar tortugues. Tortugues que abandonen a la ciutat!

La Irene Cervera i en Jaume Fatjó coincideixen en la idea que "la gent adopta animals i després, quan no és el que esperaven, els tornen a la natura, però el que no saben és que qualsevol espècie té un equilibri molt fi amb el seu ecosistema i que no és l'ecosistema de la ciutat". Al marge, Fatjó adverteix que "els senglars que trobem a la ciutat no acostumen a atacar, "només ho fan en cas d'amenaça".


La Setmana de la Natura és organitzada per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i per la Xarxa de Custòdia del Territori de Catalunya (XCTC), i servirà per començar amb les primeres activitats pròpies del projecte "Animals a la ciutat".

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page