top of page

Activitats del mes de juliol

Aquest proper mes de juliol es duran a terme dues noves activitats dins del projecte Animals a la ciutat, ambdues el dijous 21.


La primera activitat serà el taller de periodistes, anomenat "Una tortuga a la ciutat: Gestió de la fauna urbana", i es durà a terme al Centre Cívic Pati Llimona, al carrer del Regomir 3, entre les 10 i les 14h. Aquest taller, dirigit a professionals dels mitjans de comunicació a Catalunya, constarà de les xerrades de quatre ponents que parlaran sobre diferents aspectes de la fauna que es pot trobar a la ciutat.


Per una banda, Santi Escartin ens vindrà a parlar del projecte de ciència ciutadana Mosquito Alert, de com evitar que tinguem mosquits a casa i que no es reprodueixin, així com saber diferenciar les espècies, sobretot el mosquit tigre i el mosquit de la febre groga, i saber com usar l'aplicació que han creat.

També parlaran Sergi Garcia, de l'entitat Galanthus, i Albert Martínez, del CRARC. En Sergi ens explicarà quins són els projectes que duen a terme sobre biodiversitat urbana a Barcelona, mentre que l'Albert ens explicarà com es fa la gestió d'amfibis i rèptils a la ciutat, principalment quan es tracta d'espècies invasores.


Finalment, hi haurà en Jauma Fatjó, de la Càtedre Affinity, que parlarà sobre les mascotes i els animals de companyia, així com de diferents aspectes relacionats amb la seva tinença i la problemàtica que poden generar.



La segona activitat serà una xerrada sobre Mosquito Alert oberta a tothom. Es durà a terme a la Sala d'Actes de la Biblioteca de Sagrada Famíia, al carrer Provença 480, de les 19 a les 20:30h. Aquesta xerrada també serà feta per en Santi Escartin i tractarà els mateixos temes que al taller de periodistes, però amb més detall. A més, hi haurà una part pràctica d'observació de mosquits i d'utilització de l'aplicació de mòbil creada per aquest projecte. Recordem que aquesta xerrada és gratuïta i oberta a tothom que vulgui venir.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page